Online Masterclass Kickstart in Personal Branding

Personal branding is enorm waardevol. Of je nu een functie binnen een bedrijf bekleed of een ambitieuze ondernemer bent. Het claimen van je expertise binnen je markt, betaalt zich dubbel en dwars terug! Het zorgt ervoor dat jij je volle potentieel kunt benutten. Personal branding maakt dat je opvalt, serieus genomen wordt én dat je je eigen kansen creëert. Er gaan deuren open die anders gesloten blijven. Benieuwd hoe je start met personal branding? Meld je aan voor onze online masterclass of scroll even door.

Deze masterclass is echt iets voor jou:

De Personal Branding masterclass is er voor ambitieuze ondernemers en marketing/ communicatie professionals die meer impact willen maken. Klinkt het volgende voor jou herkenbaar?

 

  • Je bent al expert binnen je markt, maar je laat het onvoldoende zien en/of voelt dat er meer in zit
  • Je wilt naast je eigen professionele groei, ook een bijdrage leveren aan de wereld om je heen, omdat je begrijpt dat je dan écht het verschil kunt maken
  • Je bent ontzettend nieuwsgierig + enthousiast en wil het liefst zo snel mogelijk aan de slag met je personal branding

Dan is deze masterclass zeker iets voor jou! 

Dit ga je leren

In deze personal branding masterclass leer je:

  • Wat personal branding je gaat opleveren
  • Hoe je je expertise claimt in een volle markt
  • Hoe je positieve impact maakt op de wereld om je heen 
  • En natuurlijk waar jouw unieke & onderscheidende kracht ligt 

Online masterclass personal branding

Claim je expertise

Meld je hier aan. Ik verwelkom je graag in mijn live masterclass voor jouw kickstart in personal branding. Hierna kun je direct aan de slag! 


De eerstvolgende data: 
dinsdag 5 december 2023  van 10 – 11 uur
dinsdag 9 januari 2024 van 10 – 11 uur
dinsdag 6 februari 2024 van 10 – 11 uur

 

 

PS: wist je dat de masterclass ook een eigen event heeft op LinkedIn? Klik hier!

Ontvang de link voor toegang in je mail

🔒je gegevens zijn veilig, deelname aan de masterclass is gratis en vrijblijvend.

personal branding webinar masterclass

Je volle potentieel bereiken...

Hoe zou dat er voor jou uitzien? Wat doe je dan? Hoe doe je dat? 

En waarom doe je wat je doet? 

Waarom personal branding?

Wanneer jij zelf je belangrijkste dienst/product bent, is personal branding the way to go. Het claimen en vermarkten van je expertise zijn twee verschillende dingen, maar beide onmisbaar wanneer je ambitieuze doelen nastreeft. Personal branding maakt dat je opvalt, serieus genomen wordt én dat je je eigen kansen creëert. Er gaan deuren open die anders gesloten blijven. Door te investeren in je personal brand, blijf je zelf in charge. Personal branding zorgt voor een duidelijke focus (lees: stip op de horizon) en persoonlijk plan van aanpak zodat je die doelen op een gezonde en fijne manier gaat behalen. 

Wat is personal branding?

Personal branding is een manier om jezelf bewust te  positioneren in iemands hoofd. Dit kan bijvoorbeeld als autoriteit binnen je vakgebied, maar ook als ondernemer die het net even anders doet, waardoor je ineens opvalt binnen je markt. Door bewust aan je personal branding te werken, kun je de perceptie van je omgeving beïnvloeden. Doe je dit op een manier die goed bij je past en echt authentiek is, dan gaat dit je enorm helpen binnen je werk en in het dagelijks leven. Die leuke klanten waar je graag mee werkt weten je sneller te vinden en die functie die je graag wilt, komt naar je toe. 

Voordelen van personal branding

Zoals eerder gezegd opent personal branding nieuwe deuren voor je. Denk maar aan het succes van influencers. Geregeld zie je ze op tv voorbij komen of tijdens grote events optreden. Niet omdat ze zichzelf als acteur of presentator positioneerde, wél omdat ze hun passies delen met de buitenwereld en consistent zichtbaar zijn. Zijn ze ook nog authentiek en bereiken ze een niche? Dan breek je nog sneller door! Het is geen rocket science, maar voor iedereen bereikbaar. Het vraagt alleen wel om wat liefde, tijd en aandacht van je. 

Vanuit liefde voor sterke merken & leuke mensen

Kirsten Personal Branding Expert Brandsventure

Over Kirsten

De masterclass wordt gegeven door Kirsten Loa, eigenaresse van Brandsventure. Uit persoonlijke ervaring weet ze wat personal branding voor jezelf als mens doet. Ze had jaren een blog over hardlopen en ontdekte hoeveel deuren er open gaan door consistent te delen over je passie. Ze vloog naar Londen voor pers events (van o.a. Nike), werd meerde malen gepubliceerd in magazines en had vele samenwerkingen met verschillende grote sportmerken. Kirsten is geen blogger meer, maar heeft in 2020 haar eigen branding bureau Brandsventure opgericht. Hier helpt ze ambitieuze ondernemers en midden/klein bedrijven om hun eigen krachtige & authentiek boodschap te vinden én deze te delen met de wereld.  Professionele branding die van binnenuit ontstaat. De komende jaren wil ze zoveel mogelijk mensen inspireren om vanuit een authentieke & krachtige boodschap een sterk merk te bouwen zodat ze samen de wereld een beetje mooier kunnen maken. 

© 2024 All Rights Reserved.

Brandsventure
Verlengde Lageweg 19,

1628 PM Hoorn
Noord-Holland

KVK: 78458579