Next-level rebranding, samen tillen we jullie merk naar het volgende niveau

Op zoek naar een rebranding specialist? Dan zit je bij Brandsventure goed! Jullie nieuwe positionering naar een relevant merkverhaal & passend professioneel brand design vertalen;  dat is wat wij het liefste doen. Tijdens een brandsventure wordt jullie merk vernieuwd, versterkt en strategisch gepositioneerd. Ontdek wat we specifiek voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Jouw merk vernieuwen en versterken, dat is ons specialisme

Hi, mijn naam is Kirsten Loa – merkstrateeg en rebranding specialist. Met brandsventure hebben we al veel bedrijven geholpen met het vernieuwen van hun merk. Rebranding is een strategische stap en een intensief traject waar soms ook vragen bij komen kijken. Wil je vrijblijvend kennismaken? Je vragen stellen aan iemand met eravaring? Of heb je behoefte aan een extra paar ogen die met je mee kijken? Stuur mij een bericht, dan lopen we er samen doorheen tijdens een call.

rebranding_merkstrateeg_kirsten_loa

recent
rebrands

Flexipol logo-2
TPN-logo
Jij_Co Logo - Wit
gbg

Brandsventure is gespecialiseerd in merkstrategie

Wanneer is het
tijd voor een rebranding?

Een rebranding is een strategische zet. Maakt je bedrijf grote veranderingen door, zijn er nieuwe doelen gesteld of wil (moet) je je aanpassen aan een veranderende markt? Dan is Rebranding vaak the way to go. 

merkstrategie vergroot het rendement uit je marketing

Top 5 reden voor een Rebranding

Als jouw bedrijf een nieuwe richting inslaat, een gewijzigde visie heeft of een aangepaste missie formuleert, is rebranding essentieel om deze veranderingen reflecteren.

Bij groei of overname kan rebranding helpen bij het weerspiegelen van de nieuwe schaal, doelgroepen en waarden, waardoor je bedrijf relevant blijft.

Als je merkt dat je merkimago verouderd is en niet meer overeenkomt met de moderne marktverwachtingen, kan een frisse identiteit je bedrijf nieuw leven inblazen.

In een competitieve markt kan rebranding je helpen je te onderscheiden van concurrenten en op te vallen bij je doelgroep.

Als er negatieve percepties zijn rondom je merk, kan rebranding helpen deze te doorbreken en een positiever beeld te creëren.

De fases van een rebranding:

Weten wat we voor jullie rebranding kunnen betekenen?

Stuur een berichtje, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug met een reactie.

rebranding_brandsventure

© 2024 All Rights Reserved.

Gratis sterk merk check

Benieuwd naar de opties om jullie merk te vernieuwen en te versterken? Maak gebruik van de gratis sterk merk check door branding specialist Kirsten.

Brandsventure, Merkstrategie & Rebranding
Verlengde Lageweg 19,1628 PM Hoorn
Noord-Holland, The Netherlands

KVK: 78458579

Cookieconsent met Real Cookie Banner