Een sterk merk begint met brandsventure

Tijdens een brandsventure gaan we terug naar de kern. Jullie merk wordt vernieuwd, versterkt en strategisch gepositioneerd. Ontdek hieronder wat we voor je kunnen betekenen.

wat we doen

merkstrategie + merkidentiteit

Versterk je merk

In het hart van jouw bedrijf zit een duidelijk herkenbare merkidentiteit. In dit traject versterken we de visie, missie en waarden. We komen tot een strategische positionering in de markt én zorgen dat deze 100% authentiek is. Het resultaat? Een logische en waardevolle belofte die impact maakt. 

rebranding

Vernieuw je merk

Een rebranding is een strategische zet. Maakt je bedrijf grote veranderingen door, zijn er nieuwe doelen gesteld of wil (moet) je je aanpassen aan een veranderende markt? Dan is Rebranding vaak the way to go. 

cases

Showcasing 5 Projects

current: rebranding

UwTuinkantoorSpecialist

Een prachtig bedrijf gevestigd in Obdam, waar vakmensen werken. De lat ligt hoog en service voor de klant staat voorop. Waar UTS op dit moment nog nagenoeg een kopie is qua branding van UwVerandaSpecialist (zelfde directeur), krijgt het nu een volledig eigen merkidentiteit, propositie & brand design. We kunnen alvast verklappen: het wordt gaaf!

current: rebranding

Goods by Goedegebuure

Een familiebedrijf & groothandel uit Aalsmeer met roots in de bloemenindustrie. De diepgewortelde passie & expertise voor hun vak kwam goed naar voren tijdens de sessies en we stuitte ook nog op de gedurfde ambitie om bij te dragen aan een positieve verandering binnen hun branche. We gingen zelfs zo ver dat er een eigen filosofie is ontstaan tijdens de sessies; Do Goods, feel Goods! Op dit moment worden de vernieuwde productlabels in productie genomen die de rebranding mooi zichtbaar maken. Soon more!

rebranding

Flexipol

Wat zijn we dol op dit type bedrijven. Zoveel expertise en passie voor hun vak, werken al jaren met prachtige opdrachtgevers zoals Wajer, maar zijn toch zo bescheiden in hun positionering. Dat hebben we dus gekoesterd en teruggebracht in het nieuwe logo, positionering & de complete website. Het merk is weer toekomstbestendig en straalt uit wat ze zelf niet te hard zullen roepen. Op & top de kracht van branding! Meer weten? Stuur ons een berichtje!

rebranding

Jij&Co

Deze rebranding én renaming, was quite a challenge. Hoe krijg je meer dan 100 leden van een coöperatie, waarbij de aanvoerder zojuist is uitgestapt, eensgezind over de nieuwe strategie & merknaam? Gelukkig houden wij wel van een uitdaging. Met de support van bestuursvoorzitter Michiel van Berckel Smit en een speciaal aangesteld kernteam gingen we deze dan ook vol enthousiasme aan. Meerde live-sessies volgde om de koers recht tr trekken, een merkidentiteit scherp te krijgen en onze designer bracht alle uitkomsten samen in de visuele identiteit. Het resultaat? Dat mag er wezen! Meer weten? Stuur ons een berichtje!

brand identity + brand design

The Public Network

Dit is niet zomaar een start-up. Dit is een beweging. Hier wil je absoluut bij horen. Een plek waar het écht om jou als individu draait en waar je tegelijkertijd je ambities kwijt kunt onder supervisie van senioren binnen je vakgebied. Met een supersterk businessplan in zijn handen, kwam Steven naar de kennismaking. In plaats van een compleet identiteit-traject, hielden we een merksprint, zodat het brand designen zo snel mogelijk van start kon gaan. The Public Network werd geboren. Inmiddels zijn ze hun eerste bedrijfspand al ruimschoots ontgroeit.

Older cases

© 2024 All Rights Reserved.

Gratis sterk merk check

Benieuwd naar de opties om jullie merk te vernieuwen en te versterken? Maak gebruik van de gratis sterk merk check!

Brandsventure, Merkstrategie & Rebranding
Verlengde Lageweg 19,1628 PM Hoorn
Noord-Holland, The Netherlands

KVK: 78458579

Cookieconsent met Real Cookie Banner