brandsventure

Rebranding & positionering

Bij Brandsventure begrijpen we dat rebranding meer is dan alleen een nieuw logo. Het is een strategische stap, die je niet zomaar zet. Ons rebranding traject is ontworpen om je bedrijf niet alleen te transformeren, maar ook om een blijvende indruk achter te laten in de markt.

Brandsventure is gespecialiseerd in merkstrategie

Wanneer kies je voor een rebranding?

Een rebranding is een strategische zet. Maakt je bedrijf grote veranderingen door, zijn er nieuwe doelen gesteld of wil (moet) je je aanpassen aan een veranderende markt? Dan is Rebranding vaak the way to go. 

branding trajecten met een vleugje avontuur 

Reis opnieuw af naar de kern van jouw bedrijf, een ontdekkingstocht naar de diepste drijfveren.

merkstrategie vergroot het rendement uit je marketing

Top 5 reden voor een Rebranding

Als jouw bedrijf een nieuwe richting inslaat, een gewijzigde visie heeft of een aangepaste missie formuleert, is rebranding essentieel om deze veranderingen reflecteren.

Bij groei of overname kan rebranding helpen bij het weerspiegelen van de nieuwe schaal, doelgroepen en waarden, waardoor je bedrijf relevant blijft.

Als je merkt dat je merkimago verouderd is en niet meer overeenkomt met de moderne marktverwachtingen, kan een frisse identiteit je bedrijf nieuw leven inblazen.

In een competitieve markt kan rebranding je helpen je te onderscheiden van concurrenten en op te vallen bij je doelgroep.

Als er negatieve percepties zijn rondom je merk, kan rebranding helpen deze te doorbreken en een positiever beeld te creëren.

Jij&Co – Bestuursvoorzitter Michiel van Berckel Smit 

'Kirsten is een vakvrouw, ze kent de weg.'​

Zo verloopt een rebranding traject:

3 unieke elementen uit de brandsventure methode:

Natuur

We zijn positiever, denken meer oplossingsgericht en voelen ons vrijer in de natuur. Daarom komt ieder rebranding traject met een toffe teambuilding sessie. Creativiteit gaat stromen als je de natuur erin betrekt.

Verbinding

Je medewerkers zijn je merk. Toch worden ze bij veel bureaus vergeten in het (re)branding proces. Alle trajecten met Brandsventure zijn inclusief een brandbuilding sprint met het complete team.

Higher Purpose

Brandsventure gaat van binnen naar buiten. We beginnen bij de kern voordat design / campagnes gepresenteerd worden. Zo houd je eigenaarschap op het merk én waarborgen we authenticiteit. Het merkpaspoort laat het inspirerende hogere doel van je bedrijf logisch voelen.

binnenkort krijgt het portfolio een eigen pagina en update

A few Brandsventures:

Kirsten Loa – Founder & Merkstrateeg Brandsventure

'In het hart van een sterk merk, ligt een duidelijk herkenbare identiteit.'

volg ons ook op social media

© 2024 All Rights Reserved.

Book your first consult for free

Interested in a Rebranding or Outdoor Adventure? 

Brandsventure, Strategisch Marketingbureau
Verlengde Lageweg 19,1628 PM Hoorn
Noord-Holland, The Netherlands

KVK: 78458579