DESTINED TO DISCOVER

'Ik geloof dat het leven ons beloont wanneer we het avontuur aangaan'

Kirsten Loa | Oprichter & Merkstrateeg  
Ze is moeder van twee prachtige kinderen, traint op dit moment voor haar eerste ultra hardloop evenement in Zwitserland – en ze heeft meer dan tien jaar werkervaring in de marketing & communicatie branche. De laatste jaren specialiseerde ze zich tot strategisch brand designer via haar bedrijf Brandsventure, waar ze al vele bedrijven hielp met hun brandingstrategie.

‘Wil je tot innovatieve & creatieve inzichten komen? Ga naar buiten, de natuur in! Weg uit tunnelvisie en op naar frisse energie. Brandsventure voelt voor mijn klanten als thuiskomen. Via mijn methode komen we snel tot de kern en kunnen we de input strategisch doorvertalen naar alle facetten binnen het bedrijf. Geen ad hoc marketing campagnes, maar keuzes die bijdragen aan je merk, je doelstellingen én een betere wereld. We werken altijd van binnen naar buiten. Na de strategische 1-op-1 consulten, haakt design aan om de strategie creatief vorm te geven. Ik kan met trots zeggen dat ik bij brandsventure over een fantastisch team van talent en ervaren professionals beschik, om de merkstrategie niet alleen te ontwikkelen, maar ook succesvol in de markt te implementeren!’

Ons team

Brandsventure groeit en we zijn altijd op zoek naar creatieve professionals die zich bij ons aan willen sluiten. Hier hebben we allemaal één ding gemeen: passie voor ons vak & liefde voor de wereld waarop we leven. Omdat we in branding trajecten van binnen naar buiten werken, kunnen we voor ieder bedrijf persoonlijk vaststellen welke specialist aansluit voor optimaal resultaat.

Kirsten Loa

Founder & Merkstrateeg

Rosanne Smit

Strategisch Designer | Studio Uppercase

Dewi Nathalie

Social Media Manager | Socials & More

Jasper v. Doorn

Webdevelopment | Prikr

Rein Zout

Event fotograaf | Zout Fotografie

Joey vd Bilt

Videograaf | Filmcreatie

teamwork makes the dreamwork

Brandsventure is opgericht in 2020

Vanuit liefde voor sterke merken & leuke mensen

Uit persoonlijke ervaring wist Kirsten destijds al wat professionele branding voor een bedrijf doet. Het helpt je om als team de focus te behouden, doelen te behalen, personeel op een dieper niveau te motiveren én het zorgt dat klanten net zoveel vertrouwen in je bedrijf hebben als jijzelf. In 2023 onderging Het Branding Bureau zelf een transformatie naar Brandsventure, waarmee niet alleen een nieuwe merknaam is geboren, maar ook een compleet eigen methode. Benieuwd wat de brandsventure methode voor jouw bedrijf kan betekenen? 

© 2024 All Rights Reserved.

Book your first consult for free

Interested in a Rebranding, new Brands Design or an Outdoor Adventure? Let’s have a chat!

Brandsventure, Strategisch Marketingbureau
Verlengde Lageweg 19,1628 PM Hoorn
Noord-Holland, The Netherlands

KVK: 78458579