Wie we zijn & Wat we doen

We hebben een grote liefde voor creatie & marketing met een diepere laag erin. We stellen prikkelende vragen, denken mee, vragen door waar anderen stoppen en maken van jullie antwoorden een kloppend geheel. Het resultaat? Een inspirerende filosofie en helder merkkompas. Dat maakt het een stuk leuker (en makkelijker) om een sterk merk te bouwen en onderhouden. Maak je impact op grote schaal? Dan verbinden we je na de brandsventure met één van onze ‘grotere partners’ om je tot in detail te ontzorgen in het versterken van je merk.

DESTINED TO DISCOVER

'Ik geloof dat het leven ons beloont wanneer we het avontuur aangaan'

Kirsten Loa | Oprichter & Merkstrateeg  brandsventure
Moeder van twee prachtige kinderen, traint op dit moment voor haar eerste ultra hardloop evenement in Zwitserland – en ze heeft meer dan 10 jaar werkervaring in de marketing & communicatie branche. De laatste jaren specialiseerde ze zich tot strategisch merkbouwer, waarmee ze al vele bedrijven hielp aan een sterker merk.

‘Wil je tot innovatieve & creatieve inzichten komen? Ga naar buiten, de natuur in! Weg uit tunnelvisie en op naar frisse energie. Brandsventure voelt als thuiskomen. Via mijn methode komen we snel tot de kern en kunnen we de input strategisch doorvertalen naar alle facetten binnen het bedrijf. Geen ad hoc marketing campagnes, maar keuzes die bijdragen aan je merk, je doelstellingen én een betere wereld. We werken altijd van binnen naar buiten. Na de strategische 1-op-1 consulten, haakt design aan om de strategie creatief vorm te geven. Ik kan met trots zeggen dat ik bij brandsventure over een fantastisch team van talent en ervaren professionals beschik, om de merkstrategie niet alleen te ontwikkelen, maar ook succesvol in de markt te implementeren!’

het team

Brandsventure groeit en we zijn altijd op zoek naar creatieve professionals die zich bij ons aan willen sluiten. We hebben allemaal één ding gemeen: passie voor ons vak & liefde voor de wereld waarop we leven. Omdat we in branding trajecten van binnen naar buiten werken, kunnen we voor iedere klant persoonlijk vaststellen welke specialisten aansluiten voor het versterken van je merk.

rebranding_merkstrateeg_kirsten_loa

Kirsten Loa

Founder & Merkstrateeg

Rosanne Smit

Strategisch Designer | Studio Uppercase

Dewi Nathalie

Social Media Manager | Socials & More

Jasper v. Doorn

Webdevelopment | Prikr

Rein Zout

Event fotograaf | Zout Fotografie

Joey vd Bilt

Videograaf | Filmcreatie

teamwork makes the dreamwork

Brandsventure is opgericht in 2020

Ondernemen met lef

Professionele branding heeft een positief effect op je bedrijf. Het helpt om als team de focus te behouden, doelen te behalen, personeel op een dieper niveau te motiveren én het zorgt dat klanten net zoveel vertrouwen in je bedrijf hebben als jijzelf.

 

In 2023 ondergingen wijzelf de transformatie van Het Branding Bureau naar Brandsventure, waarmee niet alleen een nieuwe merknaam is geboren, maar ook een compleet eigen methode en filosofie. Dat vergt best een beetje lef, maar hé: practise what you preach! Benieuwd wat de brandsventure methode voor jouw bedrijf kan betekenen? 

bij brandsventure staan 3 waarden centraal

Authenticity

We bouwen van binnen naar buiten. Dit versterkt
authenticiteit & leiderschap.

Connection

Een sterk merk is emotie en draait om verbinding, zowel met klanten als binnen je team.

Adventure

In de natuur zijn we creatiever en denken we vrijer, ieder traject brengt een vleugje avontuur met zich mee.

Publicaties

nhd-publicatie
Publicatie
Kirsten Loa

Rennen uit dankbaarheid

In het Noordhollands Dagblad verscheen op 13 april een prachtig artikel over de ultrarun en de inzamelingsactie die ik in 2024 houdt voor de afdeling Neonatologie, waar pasgeboren baby’s terecht komen die extra medische ondersteuning nodig hebben. Het is de laatste en de enige plek, waar je op dat moment wilt zijn. Een persoonlijk stuk.

Lees verder »

brandsventure

Rebranding & positionering

Een slimme positionering innemen versterkt je merk en zorgt voor omzetgroei. Maakt je bedrijf grote veranderingen door, zijn er nieuwe doelen gesteld of wil (moet) je je aanpassen aan een veranderende markt? Dan is een rebranding vaak the way to go. Bekijk ons portfolio of stuur een berichtje, dan kijken we vrijblijvend met je mee!

© 2024 All Rights Reserved.

Gratis sterk merk check

Benieuwd naar de opties om jullie merk te vernieuwen en te versterken? Maak gebruik van de gratis sterk merk check door branding specialist Kirsten.

Brandsventure, Strategisch Marketingbureau
Verlengde Lageweg 19,1628 PM Hoorn
Noord-Holland, The Netherlands

KVK: 78458579

Cookieconsent met Real Cookie Banner