Sponsor Kirsten

Op 24 augustus 2024 rent Kirsten haar eerste ultra; de Ultraks Matterhorn in Zwitserland. Dit is een evenement waarbij ze al hardlopend een afstand van 49 kilometer en 3600 hoogtemeters zal afleggen over voornamelijk natuurlijke trails. Voor de afdeling Neonatologie zet ze haar beste beentje voor, jij kunt haar sponsoren in aanloop naar dit evenement.

Huid-op-huid contact na de geboorte met zowel mama als papa of partner,
is ontzettend belangrijk, maar niet altijd vanzelfsprekend

een onzekere start heeft impact

Een kraamweek op afstand...

Twee dagen na de geboorte van onze zoon Senne kwamen we zelf op de afdeling Neonatologie terecht. Op de foto zie je onze dochter Norah (toen 1,5) en Senne. Benieuwd naar ons eigen verhaal? 

zaterdag 13 april 2024

Voorpagina nieuws NHD

Zo bijzonder! Het Noordhollands Dagblad besloot aandacht te geven aan de actie en plaatste een interview met kop op de voorpagina! We zagen direct een boost aan donaties. 

samen sterk

Bij donaties vanaf 500 euro word je een sponsorheld

Hoe meer geld we ophalen, hoe meer we kunnen doen om de baby’s een sterkere start te geven. Bij donaties vanaf 500 euro doen we ons best je wat terug te geven. Zoals een logo op de website. Heb je een speciaal sponsorverzoek, een persaanvraag of ander goed idee? 

Trainingsstatistieken 2024:

0
RUNS
0
MINUTEN
0
KILOMETERS
0
HOOGTEMETERS

Trainingscijfers worden wekelijks geupdate!

Benieuwd naar de Ultraks Matterhorn?

Bekijk de aftermovie van 2023:

Ren dagelijks mee via @24ultrarunner

Volg Kirsten op social media!

Kirsten zet zich t/m 24 augustus in om zoveel mogelijk geld in te zamelen en daarvoor heeft ze een speciaal Instagram & TikTok kanaal aangemaakt @24ultrarunner. Jouw support is hier van harte welkom! 

© 2024 All Rights Reserved.