Op zoek naar een rebranding specialist?

Voel je dat jouw merk toe is aan een frisse start? Ontdek waarom rebranding met brandsventure het verschil maakt!

Bij brandsventure begrijpen we dat een sterk merk essentieel is voor succes. Of je nu merkt dat je huidige merkidentiteit niet langer aansluit bij je visie, dat je doelgroep niet meer resoneert met je boodschap of jullie logo/website toe is aan vernieuwing, wij zijn er om je te helpen. Onder leiding van Kirsten Loa, een ervaren merkstrateeg met meer dan tien jaar ervaring in de marcom branche, bieden wij een unieke aanpak die jouw merk nieuw leven inblaast. 

rebranding_merkstrateeg_kirsten_loa

Waarom is Kirsten Loa de Rebranding specialist die je zoekt?

Expertise en passie:

Kirsten Loa is niet alleen een specialist in merkstrategie, maar ook een gepassioneerde ondernemer die begrijpt wat er nodig is om een merk succesvol te herpositioneren. Met een team van creatieve professionals zorgen we ervoor dat elke rebranding van binnenuit wordt opgebouwd, waardoor de authenticiteit en connectie met je doelgroep versterkt wordt.

 

Innovatieve aanpak:

Bij Brandsventure werken we niet met ad hoc marketingcampagnes. Onze strategische benadering zorgt voor duurzame groei en maakt gebruik van de kracht van de natuur om creatieve oplossingen te vinden. Kirsten’s methode zorgt ervoor dat we snel tot de kern van je merk komen en dit effectief doorvertalen naar alle facetten van je bedrijf. Een goede klik met elkaar vinden we bij een samenwerking belangrijk.

Wat onze klanten zeggen:

Goods by Goedegebuure – Maartje Goedegebuure

'Werken met Brandsventure vonden we super fijn! Het contact met Kirsten verliep soepel en snel. Ze heeft een professionele houding en is prettig in de omgang, alsof je haar al langer kent dan dat je eigenlijk doet. Kirsten helpt je om terug te gaan naar de basis, terwijl je tegelijkertijd vooruitkijkt naar de toekomst. Ze gaat daarbij positief en doelgericht te werk. Zeker aan te bevelen aan bedrijven die in een groeifase zitten!'

Jij&Co – Bestuursvoorzitter Michiel van Berckel Smit 

'Kirsten is een vakvrouw, ze kent de weg.'​

Onze Succesvolle Rebranding Cases

Showcasing 3 recent Projects

rebranding

Flexipol

Wat zijn we dol op dit type bedrijven. Zoveel expertise en passie voor hun vak, werken al jaren met prachtige opdrachtgevers zoals botenmerk Wajer, maar zijn toch zo bescheiden in hun positionering. Dat hebben we dus gekoesterd en teruggebracht in het nieuwe logo, positionering & de complete website. Het merk is weer toekomstbestendig en straalt uit wat ze zelf niet te hard zullen roepen. Op & top de kracht van branding! Meer weten? Stuur ons een berichtje!

rebranding

Jij&Co

Deze rebranding én renaming, was quite a challenge. Hoe krijg je meer dan 100 leden van een coöperatie, waarbij de aanvoerder zojuist is uitgestapt, eensgezind over de nieuwe strategie & merknaam? Gelukkig houden wij wel van een uitdaging. Met de support van bestuursvoorzitter Michiel van Berckel Smit en een speciaal aangesteld kernteam gingen we deze dan ook vol enthousiasme aan. Meerde live-sessies volgde om de koers recht tr trekken, een merkidentiteit scherp te krijgen en onze designer bracht alle uitkomsten samen in de visuele identiteit. Het resultaat? Dat mag er wezen! Meer weten? Stuur ons een berichtje!

current: rebranding

UwTuinkantoorSpecialist

Een prachtig bedrijf gevestigd in Obdam, waar vakmensen werken. De lat ligt hoog en service voor de klant staat voorop. Waar UTS op dit moment nog nagenoeg een kopie is qua branding van UwVerandaSpecialist (zelfde directeur), krijgt het nu een volledig eigen merkidentiteit, propositie & brand design. We kunnen alvast verklappen: het wordt gaaf!

current: rebranding

Goods by Goedegebuure

Een familiebedrijf & groothandel uit Aalsmeer met roots in de bloemenindustrie. De diepgewortelde passie & expertise voor hun vak kwam goed naar voren tijdens de sessies en we stuitte ook nog op de gedurfde ambitie om bij te dragen aan een positieve verandering binnen hun branche. We gingen zelfs zo ver dat er een eigen filosofie is ontstaan tijdens de sessies; Do Goods, feel Goods! Op dit moment worden de vernieuwde productlabels in productie genomen die de rebranding mooi zichtbaar maken. Soon more!

Ons rebranding traject is ontworpen om je bedrijf te transformeren en een blijvende indruk achter te laten in de markt met een merk dat weer toekomstbestendig is en een plek verovert in het hart van je ideale klant

Klaar om de volgende stap te nemen?

Wil je meer weten over wat Brandsventure voor jouw merk kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

rebranding_merkstrateeg_kirsten_loa
Cookieconsent met Real Cookie Banner